7933_301

Braanker Logistics kiest voor EasyTrack van Rietveld

Na een intensief pilottraject van verschillende systemen heeft Braanker Logistics uit Alblasserdam gekozen voor de oplossingen van Rietveld Fleetmanagement. Het betreft het complete wagenpark van 70 voertuigen en zo’n 50 trailers dat zal worden voorzien van de multidisciplinaire oplossing EasyTrack. De ondertekening vond plaats op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem.Braanker-Logistics-kiest-voor-EasyTrack

De gebruiksvriendelijke Efficio boordcomputer – voor onder meer de uren- en activiteitenverantwoording – speelde een centrale rol in de keuze, zeker in combinatie met de module EasyDrive, Rietveld’s CAN-Busoplossing en proactieve rijstijlassistent. Tevens werd de keuze gemaakt voor EasyTacho waarmee Braanker Logistics remote de tachogegevens kan downloaden en real-time wordt geïnformeerd over het rijtijdenbudget en de mogelijke overtredingen of waarschuwingen. Ook de hybride toepassing van een trailermanagementsysteem binnen hetzelfde platform zorgde voor een positieve beslissing.

De samenwerking tussen beide ondernemingen werd bezegeld op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem op 04 september. Op de foto links de heren Robin van de Graaf en Ron Steenis (Braanker Logistics) en rechts de heer Pleun Rietveld van Rietveld BV.